Ontdek alle downloads van onze productencatalogi en laat u inspireren door het design- en elegante universum van de werkruimtes!  Doe ideeën op en visualiseer mogelijkheden om uw ruimtes in te richten! Dankzij deze 3 catalogi zal de inrichting van werkruimtes geen geheimen meer voor u hebben. Ontdek ook al onze realisaties op onze sociale netwerken.

Inspiratiecatalogus

Doe inspiratie op voor het inrichten van uw werkruimte.

null

Productencatalogus

Ontdek enkele productideeën om uw ruimtes te vervolledigen.

null

RSE-catalogus

Ontdek meer over ons bedrijf en onze visie met op de planeet.

null

Laat u ondertussen inspireren door onze Inspiratiecatalogus, die tal van ideeën en oplossingen biedt voor de inrichting van ruimtes en kantoren. Kleuren, materialen, designs even verschillend als inspirerend.

Dankzij de productencatalogus kunt u veel van onze partners ontdekken en de producten die ze aanbieden om uw werkruimtes te optimaliseren. Ontdek ook onze producten van het merk Osmoz, geproduceerd in onze fabriek.

Als u ten slotte meer wilt weten over onze bedrijven, raadpleegt u de RSE-catalogus waarin u meer te weten komt over het bedrijf en zijn visie op ecologie leert kennen. Ontdek via deze catalogus het groene kantje van Bedimo: windenergie, gerecyclede materialen, optimalisatie van leveringen, enz. Het bedrijf is in feite op zoek naar en implementeert tal van middelen om de impact op het milieu te verminderen en te gaan naar nul CO2-uitstoot.