mobilier

Onze diensten

Ontdek onze diensten voor inrichting van kantoren. Bedimo is de ideale partner om u te ondersteunen bij de inrichting van uw ruimtes. Dankzij de ruime keuze aan meubilair, worden uw ruimtes gecreëerd volgens uw smaak en wensen. Met meer dan 50 partners, waaronder ons eigen merk Osmoz, gecreëerd in onze fabriek, bewijst het team een diepgaande kennis van meubilair. Om u te begeleiden bij dit avontuur, zorgt onze afdeling Design & Build voor alles: transformaties, renovaties, scheidingswanden, afwerking … al uw projecten sleutelklaar en op maat !

null

Mobilair

Geïnteresseerd in design meubilair ? Bezorgd over kwaliteit en respect voor het milieu ? Gevoelig voor eerlijke prijzen in combinatie met echte diensten (levering-montage, advies over gebruik, enz.) ? Wilt u een esthetische, nuttige en effectieve akoestische oplossing ?

Osmoz

“Lokaal kopen” is dat belangrijk? Zo ja, dan zijn we trots/verheugd om ons assortiment meubilair van OSMOZ aan u te kunnen voorstellen. Het is door ons ontworpen en door ons geproduceerd of geassembleerd op onze productielocatie in Morlanwelz in België.

null

null

Inrichting van ruimtes

Weet u hoe u uw ruimte moet inrichten ? Als u op zoek bent naar advies, plannen of schetsen om u te helpen beter te plannen, dan staat ons team van interieurontwerpers tot uw dienst om u te adviseren en nieuwe ideeën te suggereren.

null

Renovaties/transformaties

Het herbedenken van de ruimte impliceert vaak enkele transformaties. Verplaatsing van een deur of een scheidingswand, verbetering van de akoestiek, vervanging van de vloer, schilderen van een nieuwe ruimte, vervanging van uw keuken of gewoon van uw apparaten, renovatie van uw ontvangstruimte of uw sanitaire voorzieningen. Onze teams staan tot uw beschikking voor uw renovaties.

null

Build van A to Z

Van budgettering tot ontvangst van de werken, via planning en coördinatie van de verschillende werken. Onze projectmanagers zijn er om u te adviseren, uw leven gemakkelijker te maken en u een “sleutelklare oplossing” te bieden als onderdeel van uw interieurontwerp. Ontdek al onze realisaties en inspiraties op onze Instagram.

Onze diensten voor inrichting van kantoren

Voor meer informatie over onze diensten voor inrichting van kantoren, neem contact met ons op via e-mail of telefonisch. Zoek het departement dat overeenkomt met uw verzoek hier. Aarzel niet om ons ook op sociale netwerken te volgen om onze projecten in avant première te ontdekken evenals alle partners waarmee we samenwerken: InstagramLinkedin & Facebook.