Onze ruimtelijke realisaties

Laat u inspireren door al onze ruimtelijke realisaties gedurende meer dan 30 jaar ervaring. Meerdere projecten uitgevoerd: kantoren, cafetaria’s, reisbureaus, enz. Of het nu gaat om transformatie, creatie, Design & Build of gewoon ruimtelijke planning, we beantwoorden aan al uw behoeften! Van vloer tot plafond, afwerking van A tot Z, wij adviseren u over de indeling van uw ruimtes.

null

Ontdekt het project !

Alstom

Creatie van een ruimte met koffiehoek voor werknemers en bezoekers.

null

Ontdekt het project !

Infrabel

Design & Build van een ontvangstruimte: een wachtruimte en een koffiehoek.

null

Ontdekt het project !

Hackages

Inrichting van kantoren, vergaderzalen en eetzalen.

null

Ontdekt het project !

Art & History Museum

Plaatsing van lockers om een garderoberuimte in een museum te creëren.

null

Ontdekt het project !

RTL

Opstelling van meubilair voor een loungeruimte, vergaderruimte en kantoren.

null

Ontdekt het project !

FTGB

Volledige inrichting op 2 niveaus van de helpdesk van Schaarbeek.

U zult op deze pagina alle creaties ontdekken die zijn ontworpen door het Bedimo- en Design & Build-team! Een wachtzaal, een ontvangstruimte, een vergaderzaal, een cafetaria, een koffiehoek … een veelvoud aan ideeën en inspiraties voor u !

Van eenvoudige indeling van ruimtes met kantoormeubilair, van vloer tot plafond, wij helpen u uw wensen en uw projecten te realiseren ! Ook kunnen we op maat gemaakt stalen meubilair ontwerpen dankzij onze fabriek Richacier, voor de meest specifieke verzoeken.

Hebt u een projectidee ? Hebt u deskundig advies nodig om uw werkruimtes te organiseren ? Zin om uw kantoor te transformeren ? Een scheidingswand opbreken ? Neem contact met ons op ! Wij komen ter plaatse, bestuderen het project en helpen u het te ontwerpen ! Kom inspiratie opdoen in onze showroom en test ons meubilair direct ter plaatse.

Ontdek vele modellen en tal van merken. Maak een afspraak en geniet van het deskundig advies van onze professionals. Ontdek ook al onze realisaties op onze sociale netwerken: FacebookInstagram & Linkedin ! Mis geen enkel project door u te registreren !