Alstom – Creatie van ruimte – Coffee corner – 30 m²

Ontdek hun website hier.

Verzoek van de klant: creatie van voldoende ruimte om een zone met een koffiehoek te creëren. Het hoofddoel? Wijzig de koffiemachines van plaats om ruimte vrij te maken in de eetzaal door het aantal bezoekers te verminderen.

Voorstelling van het project

Het gaat om een creatie van ruimte om een zone met koffiehoek in te richten. Deze koffiehoek werd geplaatst in een vrij breed circulatiegebied, zodat de werknemers, zodra ze de eetzaal hadden verlaten, een kopje koffie konden drinken en hun weg naar de kantoren konden vervolgen. Het behang geeft een gevoel van natuurlijk licht. Het geeft de indruk dat de ruimte open is. Een paar spots verzonken in het verlaagde plafond verlichten nu het gebied dat in het begin veel te donker bleek te zijn. Deze elementen in blauw timmerwerk bepalen de ruimte visueel. De schermmuren zijn er alleen om de plaats af te bakenen en een circulatie rond de koffiehoek te creëren. Deze laatste bestaat uit planken waaraan krukken kunnen worden toegevoegd, evenals een bank. Iedereen heeft zijn plaats, afhankelijk van de tijd die men daar wilt doorbrengen.

Werf

De realisatie van deze werf is goed verlopen. De beslissing om speciale en willekeurige hoeken te gebruiken, hielp echter niet de productie! De timmerman en de verantwoordelijke van de werf werkten nauw samen om deze op maat gemaakte ruimte aan de verwachtingen van de klant te laten voldoen.

Uitslagen

Ontdek ook al onze projecten en realisaties op onze netwerken: InstagramLinkedin & Facebook. Aarzel niet om u eveneens te registreren om onze nieuwe nieuwigheden, de nieuwe producten en de nieuwe merken hier te ontdekken!

Als u dit project leuk vindt en u wilt ook dit type renovatie/transformatie uitvoeren of gewoon uw ruimtes inrichten, neem contact met ons op!