Hackages – Inrichting van kantoren, vergaderzalen en polyvalente ruimtes, eetzalen – 2 verdiepingen verspreid over 570 m

Ontdek de website van Hackages hier evenals hun sociale netwerken.

 

Verzoek van de klant: een volledige studie van hun nieuwe lokalen voor de inrichting van hun kantoren. Hun behoeften? Kantoren met het clean desk principe om in team te kunnen werken, polyvalente vergaderzalen die ook kunnen worden gebruikt als opleidingsruimte of andere en twee eetzalen inclusief een cafetaria.

Voorstelling van het project

Een functionele ruimte waar het aangenaam is. Er is de wens om de motivatie en het goede humeur van deze start-up te benadrukken door middel van kleuren die verwijzen naar het logo van Hackages. Het voorgestelde meubilair is comfortabel en modulair om de wens voor veelzijdigheid in de zalen te respecteren en dit met inachtneming van het budget van de klant. De indeling van de kantoren is zo ontworpen dat de ruimtes en het meubilair modulair zijn.

Werf

De realisatie van deze werf vond in verschillende fasen plaats. Timmerman, elektricien en schilder waren onmisbaar voor de realisatie van de nieuwe lokalen. Vervolgens werd de installatie van al het meubilair uitgevoerd door het interne team van Bedimo.

Uitslagen

Producten gebruikt voor dit project –

Chaises web Osmoz

Web 3

–  OSMOZ –

Welcome Osmoz

Welcome

–  OSMOZ –

Nolita Pedrali

Nolita

–  PEDRALI –

Nolita Pedrali

Nolita 

–  PEDRALI –

Poufs Lisbon

Lisbon

–  SOFTLINE –

Mastermind Sedus

Mastermind Flow

–  SEDUS –

Tables S4 Osmoz

S4 Tafel

–  OSMOZ –

S27 Muuto

Light E27

–  MUUTO –

Vindt u dit project leuk en wilt u een soortgelijk project realiseren? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling! Ontdek hier de verkoopmedewerkers die tot uw beschikking staan om uw wensen te realiseren.

Ontdek ook alle producten voor kantoorinrichting die verkrijgbaar zijn bij onze partners en ons eigen merk Osmoz, ontworpen in onze fabriek. Registreer u ook op onze sociale netwerken om geen nieuws en actualiteiten te missen: Instagram & Facebook. Aarzel niet om u te registreren om onze nieuwe nieuwigheden, de nieuwe producten en de nieuwe merken hier te ontdekken!