Infrabel - Cafétéria

Infrabel – Creëren van ruimte en inrichting met meubilair – Ontvangstruimte – 50

Het verzoek van de klant: inrichting van een onthaalruimte met meubilair voor het bedrijf Infrabel. Een wachtruimte en een koffiehoek.  De uitdaging? Een wachtruimte, een koffiehoek en opslag voor de PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) voor hun bezoekers.

Voorstelling van het project

De klant wilde een levendige en vriendelijke plek creëren! Een gastvrije en comfortabele lounge om bezoekers te verwelkomen, om te wachten en om zich te voorzien van PBM. Een afgebakende ruimte, waarvoor we zijn vertrokken van hun logo door te willen inspelen op de geaccentueerde bias van de A die de 2 zones begrenst. Ook een gesloten opslagruimte voor bezittingen van bezoekers en opslag voor de PBM. Eindelijk een gezellige ruimte type “koffiehoek” om van uw maaltijd te genieten of gewoon een koffie te drinken. Naast het meubilair werd de ruimte volledig opnieuw bedacht, ontworpen en gereconstrueerd.

Werf

Om deze werf uit te voeren, hebben we beroep gedaan op verschillende ambachten, zoals: timmerman, elektricien, schilder en loodgieter.

In feite is alles vernieuwd van vloer tot plafond, van A tot Z: sloop, scheidingswanden, valse plafonds, verlichting en vloeren.

Infrabel - chantier

Uitslagen

–   Producten gebruikt voor dit project 

pedrali

IKon

–  PEDRALI –

muuton

Suspensions Unfold

–  MUUTO-

pure-loop

Pure Loop Mini Dandy

–  INFINITI –

softline

Sister

–  SOFTLINE –

Wilt u een soortgelijk project uitvoeren met meubilair en afwerking? Neem contact met ons op! U kunt ons ook volgen op de sociale netwerken om nog meer projecten te ontdekken: InstagramLinkedin & Facebook.

Ontdek eveneens alle producten van onze partners en laat u inspireren om uw werkruimtes te creëren.